Hypotheek oversluiten

Naast de aankoop van een eerste of nieuwe woning (waar we u ook graag mee van dienst zijn), is het oversluiten van uw hypotheek een mogelijkheid om te besparen op uw maandlasten. U blijft dus gewoon wonen in uw huidige woning, maar tegen lagere maandlasten.

Het oversluiten van uw hypotheek is aantrekkelijk wanneer de nieuwe rente lager is dan de huidige rente die u betaalt. Besparen biedt vele voordelen!

Samen met het oversluiten kunt u wellicht ook meteen een verbouwing realiseren. Daarnaast is het, met het oog op de toekomst, verstandig om direct energiebesparende maatregelen te realiseren en te financieren. Dit levert naast een verhoogd wooncomfort nog een extra besparing op.

U kunt ook gewoon overstappen naar een andere hypotheekverstrekker dan uw huidige. Als onafhankelijk adviseur helpt Zekertijd u graag bij het overstappen.

Oversluiten is ook mogelijk als uw huidige rentevast periode nog niet verstreken is. Het opnieuw vastzetten van een nieuwe rentevast periode voor langere tijd is met de huidige zeer lage rentestand bijzonder aantrekkelijk. U hebt dan voor langere tijd zekerheid en een lagere maandlast.

Kortom, wij ontdekken voor u of het aantrekkelijk is om in uw situatie over te stappen. Dit doen we in een paar eenvoudige stappen:

  1. U vult uw gegevens, geheel vrijblijvend, hiernaast in. Hierna nemen wij contact op om een afspraak te maken. U kunt dit desgewenst aanvullen met informatie waarvan u denkt dat deze relevant is, maar niets is verplicht.
  2. Tijdens deze gratis, vrijblijvende en oriënterende afspraak worden uw wensen geïnventariseerd en de benodigde gegevens verzameld. U betaalt dus nog GEEN kosten.
  3. Het advies wordt door ons uitgewerkt en bij uw akkoord wordt dit voor u gerealiseerd.

Naast het contact met de hypotheekverstrekker, kunnen wij ook het contact met de notaris en taxateur kosteloos voor u uit handen nemen.

U moet nog één stap zetten richting een lagere maandlast. Vul uw gegevens in en wij adviseren u geheel vrijblijvend!